Atletisme

El Ghazouany s’imposa en la Cursa de la Mercè amb un nou rècord de la prova (29:20)

Douae Ouboukir ha estat la vencedora femenina (34:27) en una prova que ha aplegat a 10.000 corredors

Els marroquins Mohamed El Ghazouany, amb un nou rècord de la prova (29:20), i Douae Ouboukir (34:27), s’han imposat en la 45a Cursa de la Mercè Bimbo Global Race, un dels plats forts del programa esportiu de la Festa Major de Barcelona i que ha aplegat a 10.000 corredors. El Ghazouany, a un ritme constant de 2:56 al quilòmetre, ja ha passat destacat al pas per l’equador de la prova (14:31) i a l’arribada ha rebaixat en 4 segons la plusmarca en els 10 km del recorregut, que era en poder de Mourad El Bannouri des del 2017 (29:24). De genolls sobre l’asfalt de l’avinguda Maria Cristina, el vencedor ha mostrat una bandera del Marroc en record de les víctimes del terratrèmol que ha castigat al seu país. Amb el triomf en la Cursa de la Mercè, El Ghazouany completa la trilogia d’algunes de les proves més representatives del calendari barceloní després d’haver vençut també en la Cursa dels Nassos i en la Cursa El Corte Inglés. Han completat les places del podi el triatleta olotí Nan Oliveras, també per sota dels 30 minuts (29:55), i el fondista de l’AA Xafatolls Xavier Badia (30:17).

Ouboukir ha exhibit el seu bon moment de forma i ha vençut amb 28 segons de marge sobre Laura Rodríguez (35:15) i 36 sobre Cristina Silva (35:23), vencedora de les dues últimes edicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció