Futbol sala

El Barça remunta i s’imposa al Valdepeñas (4-3) a mig minut del final

Perdia per 1-3 a deu minuts de la fi i Dyego ha transformat un penal a 32 segons de la fi

El Barça ha remuntat un partit que perdia per 1-3, i s’ha imposat per 4-3 al Viña Albali Valdepeñas, amb un gol de Dyego de penal a 32 segons del final. Els blaugrana han arribat amb un 0-2 al descans i han hagut de treballar i lluitar molt en la segona meitat per sumar els tres punts.

El Barça ha sortit a l’atac, però no ha trobat el camí del gol i ha estat el Valdepeñas el que primer ha enviat una pilota al pal i després aprofitant una errada en defensa ha marcat el 0-2 gràcies a Bynho en el minut 9. Els blaugrana han intentat reaccionar, han millorat el joc i han buscat l’empat. No l’han aconseguit i en una jugada trenada Solano ha fet el 0-2 pel Valdepeñas als 14 minuts. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Els blaugrana han sortit a buscar la remuntada en la segona meitat i Coelho ha anotat l’1-2, però els manxecs s’han tornat a avançar amb un gol de Pacheco (1-3) a deu minuts del final. Els blaugrana han tornat a iniciar la remuntada de dos gols i Pito i Adolfo, amb porter-jugador, han marcat amb un minut de diferència i han empatat. El Barça ha continuat amb l’atac de cinc sense porter, ha enviat dues pilotes al pal i a 32 segons del final Dyego ha transformat un penal i ha donat la victòria al seu equip.