Handbol

Blaz Janc té lumbàlgia i s’estarà deu dies de baixa

L’extrem del Barça es perdrà els partits contra el Wisla Plock i l’Ademar de Lleó, i s’haurà de veure si arriba a temps pel transcendental duel europeu de la setmana vinent a la pista del Veszprém

El Barça ha anunciat que l’extrem dret eslovè Blaz Janc pateix una lumbàlgia i s’estarà uns deu dies de baixa. Si es compleix el termini de recuperació, Janc es perdrà segur el partit de la Champions de dijous al Palau Blaugrana contra l’Orlen Wisla Plock (20.45 h), i que suposarà l’inici de la segona volta de la fase de grups, i el de diumenge a la pista de l’Abanca Ademar de Lleó (19 h), corresponent a la lliga Asobal. S’haurà de veure si ja està en condicions de jugar la setmana vinent –dijous 30 de novembre (18.45 h)–, en què l’equip de Carlos Ortega disputa un partit fonamental a la pista del Telekom Veszprém, amb qui comparteix el lideratge de la lligueta de la competició europea.

La baixa de Janc no afecta únicament a la segona línia blaugrana, ja que l’eslovè és el jugador més polivalent de la plantilla i el tècnic andalús l’utilitza sovint com a recurs en la posició de central, a més de ser el jugador més avançat en la disposició defensiva 5-1. En tot cas, l’altre extrem dret de la plantilla és Aleix Gómez i Ortega haurà de convocar Oriol Zarzuela, del Barça Atlètic, que ja ha jugat esporàdicament amb el primer equip blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)