Futbol sala

El Barça, sense efectivitat

Futbol sala. L’equip blaugrana perdona un munt d’oportunitats i veu com el Città di Eboli signa l’empat a 9 segons pel final en l’estrena de la fase elit de la Champions

Barça 2 Città di Eboli 2

BARÇA:Dídac Plana; André Coelho, Dyego, Adolfo, Catela –cinc inicial–; Feixas (p.s.), Matheus, Antonio, Erick, Touré, Aniol i Harada.CITTÀ DI EBOLI:Dalcin; Venàncio, Patias, Liberti, Marinovic –cinc inicial–; Montefalcone (p.s.), Caponigro, Igor Carioca. Calderolli, Da Silva, Galliani, Baroni, Restaino i Selucio.GOLS:0-1 (11’) Calderolli. 1-1 (19’) Catela (p.). 2-1 (34’) Touré. 2-2 (39’) Calderolli.

El Barça es va haver de conformar amb les taules en la seva estrena en la fase elit de la Champions a Riga. La falta d’efectivitat va passar factura al conjunt blaugrana, que va dominar totalment el Città di Eboli, però no ho va saber traduir en el resultat i va veure com el rival signava l’empat amb porter jugador a només 9 segons del desenllaç. Escàs premi pels mèrits del Barça, que en tot cas continua depenent de si mateix i avui ja podrà comptar amb Pito –absent ahir per sanció– en el transcendental duel contra l’Étoile Lavalloise (15 h, per Esport 3). El campió francès va perdre (4-5) contra el Riga, l’amfitrió.

El Barça va començar el partit molt concentrat. Des del primer moment, va prendre el comandament i va gaudir d’infinitat d’oportunitats contra un Eboli que s’esperava al darrere, a l’aguait d’alguna errada del seu rival. Adolfo, en la posició de fals pivot, va fer el primer avís en un xut que Dalcin va aturar. Les possibilitats per marcar s’anaven succeint pel bàndol culer. El Barça perdonava i, com acostuma a passar, l’Eboli no va fallar pràcticament en la primera ocasió que va tenir. Calderolli, davant la presència d’Aniol, en va tenir prou amb un pam de terreny per carregar la cama i sorprendre Dídac amb un xut ajustat al pal dret (11’). El Barça persistia i en l’últim minut va obtenir premi. Caponigro va aturar amb les mans un xut d’Adolfo i Catela va restablir l’equilibri de penal (19’).

En la segona meitat el conjunt italià va apujar línies, però el Barça va tenir paciència i va saber connectar en atac per tornar a tenir oportunitats clares. Com en el primer temps, el gol blaugrana es resistia i va arribar en una jugada d’estratègia. Catela va servir de banda i Touré va aparèixer en el segon pal per marcar gairebé a pler (34’). A 3:30 del final, l’Eboli se la va jugar amb l’atac de cinc i altre cop Calderolli va veure porteria quan només restaven 9 segons per arribar al límit del temps reglamentari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)