Futbol sala

El Barça goleja l’Étoile Lavalloise (0-7) i manté intactes les aspiracions per ser a la final a quatre

El reaparegut Pito i Adolfo han brillat amb tres gols per banda

El Barça, amb un trio de gols de Pito i un altre d’Adolfo, ha golejat l’Étoile Lavalloise (0-7) i manté intactes les seves aspiracions per accedir a la final a quatre de la Champions. Matheus (38’) ha tancat el festival blaugrana. El campió francès ha pagat els plats trencats de l’ensopegada culer en la jornada inaugural contra el Città di Eboli (2-2). El conjunt de Jesús Velasco es jugarà el bitllet per a la fase final dissabte contra el Riga (16 h per Esport 3).

Absent en la jornada inaugural per sanció, Pito només ha necessitat 5 minuts per exhibir la seva ascendència en el Barça. El pivot blaugrana s’ha recuperat d’una entrada dura d’un rival i ha engaltat un fort xut que s’ha colat com un obús en la porteria rival. Tot i que el conjunt francès ha anat creixent i mostrava perill en les transicions, l’equip blaugrana se sentia còmode sobre la pista. Dyego ha concentrat fins a dos defenses per la banda esquerra i ha enviat un regal a Adolfo, que tot sol al costat del pal ha marcat el segon a plaer (12’). En el tram final de la primera meitat l’Étoille Lavalloise ha pressionat de valent, però Dídac ha fet diverses intervencions de mèrit per mantenir el 0-2 abans del descans.

El panorama s’ha aclarit encara més pels interessos blaugrana en els primers segons de la segona meitat. La pressió de Touré sobre la defensa rival ha propiciat que una pilota sortís rebotada i Pito ho ha aprofitat per marcar el tercer. El gol ha deixat el rival tocat durant uns minuts i el Barça ha disposat de nombroses oportunitats per deixar el partit sentenciat. L’associació Touré-Pito ha tornat a aparèixer en una acció iniciada per Catela, i el pivot brasiler no ha perdonat en la transició. L’Étoile Lavalloise se l’ha jugat amb el porter jugador, però el Barça ja anava embalat i amb dues dianes més d’Adolfo, ara sí, ha deixat el duel totalment sentenciat. Matheus, que en les últimes setmanes havia estat entre cotons per una lesió muscular, ha tancat el festival blaugrana amb el setè.