L’Astralpool Sabadell perd amb el Novi Beograd i té un peu i mig fora dels quarts (7-11)

L’Astralpool Sabadell ha perdut avui a Can Llong contra el Novi Beograd per 7-11 (2-3, 2-3, 1-3 i 2-2) en la darrera jornada de la fase de grups de la Champions i es quedarà fora de la lligueta de quarts si el Brescia derrota avui al vespre l’Steaua de Bucarest (20 h), el cuer del grup A. En cas de ser tercer, el conjunt vallesà disputaria els vuitens de final de l’Eurocopa. El subcampió d’Europa de les dues darreres edicions de la Champions, al qual el Sabadell va derrotar a domicili en la primera volta (10-12), ja tenia la classificació garantida però s’hi jugava ser primer de grup i ha exhibit la seva qualitat amb el terrassenc Álvaro Granados –1 gol–a les seves files. L’equip vallesà, per la seva banda, s’ha anat diluint a mesura que avançava el compromís i li ha faltat velocitat i encert.

Tret de l’1-0 signat per Valera, el Sabadell ha anat sempre a remolc. El 4-7 visitant de penal marcat per Drasovic en el tram inicial del tercer quart ha encès definitivament els llums d’alarma davant d’un rival que se sentia cada cop més còmode dins de la piscina. El 4-8 de Radulovic ha acabat de configurar un panorama en què la victòria catalana s’entreveia cada cop més utòpica. Barroso ha fet el 5-8, però el conjunt serbi ha seguit rendint a un gran nivell i ha arribat al darrer quart amb un marge inassumible (5-9). Mallarach ha donat esperances amb el 6-9. Però el 6-10 de Filipovic ha deixat el partit vist per sentència. Valero, amb orgull, ha marcat el 7-10, i Radulovic ha establert el 7-11 final amb el seu tercer gol.