El CN Barcelona supera el Sibenik (9-15) i tanca la fase de grups de l’Euro Cup amb cinc victòries

L’equip cenebista ja tenia assegurat l’accés als vuitens de final com a primer de grup

El CN Barcelona ha tancat la fase de grups de l’Euro Cup amb una clara victòria contra el Solaris Sibenik (9-15), la cinquena en sis jornades, i divendres coneixerà el seu pròxim full de ruta en el sorteig dels vuitens de final. L’equip cenebista ja tenia l’accés a la fase següent assegurat com a primer de grup, però s’ha pres el partit molt seriosament i ha marcat diferències des del primer quart (2-5, 3-3, 2-4 i 2-3). Els golejadors del conjunt barceloní han estat: Pol Daura (4), Marc Valls (3), Víctor Andrade (2), Ramiro Veich (2), Abel Ramon (2), Víctor Alegre (1) i Pol Gomà (1).

Sòlid en defensa, amb Miki Linares sota els pals, i ràpid i efectiu en les transicions, el CN Barcelona ja ha fet tota una declaració d’intencions en el primer quart (2-5). Els dos primers gols croats han arribat en accions de superioritat. En el segon quart les forces s’han anivellat, però el conjunt cenebista ha pogut arribar al descans llarg amb els mateixos tres gols de renda (5-8).

A l’inici de la segona meitat, el CN Barcelona ha posat una marxa més i ha deixat la victòria encarrilada amb un parcial de 2-4 (7-12). Amb tot decidit, l’últim quart també se l’ha apuntat el conjunt cenebista (2-3) amb la diana final, la quarta en el seu compte particular, per a Pol Daura.