Futbol sala

L’Industrias es desfà al segon temps a Jaén (6-1)

Els colomencs s’han vist superats a la segona part i queden fora de la copa

L’Industrias Santa Coloma no tenia marge d’error si volia accedir a la copa, i és que el duel davant el Jaén enfrontava dos rivals directes que se la jugaven a cara o creu. Els locals iniciaven el matx un punt per sobre els catalans, que necessitaven el triomf per col·locar-se entre els primers vuit classificats.

El conjunt colomenc ha completat un bon primer temps en el qual s’ha avançat als set minuts de partit gràcies a un gol de Khalid. Els visitants han tingut la solidesa defensiva necessària per arribar al descans amb la porteria zero, malgrat que una acció d’Alan Brandi passat els 10 minuts ha fet tremolar la fusta de la porteria defensada per Borja Puerta.

Al segon temps, però, tot s’ha torçat. L’expulsió de David Peña als sis minuts ha estat un punt d’inflexió. L’empat local, obra de Dani Zurdo, no s’ha fet esperar. La igualada ha passat factura al Santa Coloma, que no s’ha pogut refer mentalment i ha acabat escaldat a la pista del vigent campió de copa. Alan Brandi per partida doble, Taborda, Chino i Mati Rosa han completat la golejada en 12 minuts.

La dolorosa derrota a Jaén implica que el Santa Coloma no participarà en la copa aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)