Futbol sala

Remuntada de final

Futbol sala. Supercopa. El Barça resisteix a Jaén, capgira el resultat en cinc minuts i s’enfrontarà amb el Cartagena en la final d’avui (18.15 h per E3)

Barça 2 Jaén 1

BARÇA:Feixas, Coelho, Dyego, Erick, i Sergio -cinc inicial-. Matheus, Adolfo, Kokoro, Antonio, Touré, Pito, Aniol, Martí, Dídac.JAÉN:Espindola, del Moral, Míchel, Nem i Rosa -cinc inicial-. Renato, Brandi, Chino, Taborda, César, Zurdo, Pedrolas, Dudú, Mauricio.GOLS:0-1 (7’) César. 1-1 (31’) Sergio. 2-1 (36’), Pito.ÀRBITRE:Sánchez-Molina.T.G.:A Coelho i Sergio per als blaugrana, i a Zurdo i Míchel per als andalusos.T.V.:A Matheus, del Barça, per doble amonestació (8’ i 29’).

El Barça va suar de valent per batre el Jaén, vigent campió de la copa d’Espanya, i accedir a la final de la supercopa. El partit, que va tenir l’ambient de les grans ocasions a l’Olivo Arena, va ser una exhibició dels dos porters. Els andalusos es van avançar amb gol de César Velasco i els blaugrana no van poder capgirar el duel fins al tram final, amb les dianes de Sergio González i Pito.

Els catalans, que van estar espessos, van tenir la primera ocasió amb una rematada de Sergio al segon pal (3’).

Qui perdona ho acostuma a pagar, i el Jaén es va avançar aprofitant una pèrdua d’Antonio que va acabar amb gol de César, atent per enviar al fons de la xarxa un refús previ (0-1, 7’). Els blaugrana van reaccionar amb un xut d’Erick al travesser (10’) i Espindola va aturar una acció d’un contra un a Coelho (14’).

El Jaén va enviar dues pilotes a la fusta abans del descans. Primer, Renato, en una falta directa (15’), i després, Míchel, que va errar a porteria buida i va tancar així un primer temps més mogut del que indicava el resultat (0-1).

Els de Jesús Velasco van sortir amb una marxa més en el segon temps i van fer recular el Jaén. Un xut d’Antonio va llepar el pal (24’) de la porteria d’Espindola, que va ser un mur davant les rematades dels catalans.

Les coses anaven mal dades per als blaugrana amb l’expulsió de Matheus per doble groga (29’), i tres aturades de Feixas en un minut van mantenir l’equip amb vida.

La insistència va trobar premi, i el Barça, que estava patint en inferioritat numèrica, va capgirar la dinàmica i va posar el Jaén contra les cordes. L’empat va arribar després d’una jugada d’Adolfo que Sergio va aprofitar per establir les taules (1-1, 31’) i, tot seguit, Dyego va poder culminar la remuntada, però el seu xut va topar amb la fusta.

El gol va fer mal al conjunt groc i els culers van aprofitar-ho per completar la remuntada amb un punxot de Pito, que va aparèixer a l’hora de la veritat (2-1, 36’).

Els blaugrana encara van tenir un darrer ensurt, quan Mati Rosa va enviar una pilota al pal a 49 segons del final que hauria pogut enviar l’eliminatòria als penals.

El Cartagena elimina el Palma

El Cartagena es va imposar al Palma Futsal (2-4), vigent campió d’Europa, en la primera semifinal i s’enfrontarà amb el Barça en la final pel títol de la supercopa d’Espanya a l’Olivo Arena. El conjunt murcià, finalista de l’última edició de la copa i actual tercer classificat en la lliga amb 29 punts, buscarà el primer títol nacional de la seva història contra els blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)