Waterpolo

Tràmit per accedir als quarts

Waterpolo. Europeu. La selecció espanyola goleja Israel tot i que Miki Oca dona descans a Anni Espar i Maica Garcia i avui es jugarà el primer lloc del grup B contra Itàlia (17 h)

Espanya 22 Israel 7

ESPANYA:Ester, Nogué, A. Ruiz (2), Ortiz (5), Pérez (1), Crespí (1), E. Ruiz (2), Peña, Forca (3), Camús (4), Pralkova (2), Leitón (2) i Terré (ps).ISRAEL:Katz, Yaacobi (5), Farkash, Bogachenko, Kordonskaia, Futorian, Strugo, Menakerman, Ben, Sasover, Hochberg, Levisnhtein i Kakuzin (ps).PARCIALS:5-2, 5-3, 8-2 i 4-0.ÀRBITRES:Rakovic (SRB) i Kontek (CRO).

La selecció espanyola va superar, ahir, amb molta solvència Israel per un contundent 22-7 en el seu segon partit en l’europeu femení que es juga a Eindhoven (Països Baixos) i ja té garantit l’accés als quarts de final. El conjunt de Miki Oca buscarà, avui, el tercer triomf en tres partits contra Itàlia (17 h) en el darrer partit de la primera fase. L’equip transalpí també ha guanyat els dos primers partits i tots dos conjunts es jugaran el primer lloc del grup B. La resistència d’Israel va durar només cinc minuts, fins al 2-2. El primer quart es va acabar amb 5-2 i el resultat en el descans ja era de 10-5, tot i que la jove rival de 18 anys Alma Yaacobi, que juga en el Pàdua, mantenia el seu equip amb 4 gols. La superioritat de l’equip estatal, amb una àmplia majoria de jugadores catalanes, es va acabar de reflectir en el segon temps.

Miki Oca va aprofitar la feblesa del rival per donar descans a dues de les jugadores més destacades, Anni Espar i Maica Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)