Waterpolo

El penúltim obstacle a Eindhoven

Waterpolo. La selecció espanyola, amb tretze catalanes, i la neerlandesa surten com a grans favorites en el doble duel de semifinals del campionat d’Europa contra Grècia (19 h, Teledeporte) i Itàlia (20.30 h), respectivament

Invictes durant tot el torneig, la selecció espanyola i la neerlandesa afronten com a grans favorites el duel de semifinals d’aquest vespre a Eindhoven contra Grècia (19 h, TdP) i Itàlia (20.30 h), respectivament. El combinat de Miki Oca i el d’Evangelos Doudesis, que ja van ser els protagonistes de la final del mundial de Fukuoka amb victòria oranje en els penals, van un pas endavant dels seus rivals i semblen condemnats a retrobar-se en la pugna per l’or en el partit decisiu de dissabte (20.30 h).

Tot i el major potencial de l’equip espanyol, Miki Oca tornarà a exigir la millor versió a les seves jugadores: “Grècia és un rival que ja coneixem. És un equip molt potent, que té molt bones boies, bones llançadores, amb una gran defensa en zona i una portera molt sòlida. Haurem d’estar al nostre millor nivell per tenir possibilitats.” Respecte a d’altres campionats, ha tornat a la convocatòria Alexandra Asimaki, a més de Nikoleta Elefteheriadou i la portera Chrysoula Diamantopoulou, tot i que fins ara els màxims referents ofensius han estat Eleni Xenaki, Eleftheria Plevritou, la mitjana de les tres germanes de l’equip, i Athina Giannopoulou. Espanya i Grècia ja van protagonitzar la final de l’europeu de Split, el 2022, aleshores amb clara victòria hispana per 9-6 després d’un gran partit en defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)