Triomf molt convincent

Waterpolo. Espanya domina des de l’inici, derrota Itàlia amb solvència i és primera de grup. Forca destaca en atac amb cinc gols

Espanya 14 Itàlia 8

ESPANYA:Terré, Ariadna Ruiz (1), Espar (3), Ortiz, Pérez, Crespi, Elena Ruiz (3), Piralkova, Forca (5), Camus, Garcia (1), Leitón (1) i Ester.ITÀLIA:Banchelli, Tabani, Galardi, Avegno (1), Giustini (3), Bettini (1), Picozzi, Bianconi (2), Palmieri (1), Marletta, Cergol, Viacava i Condorelli.PARCIALS:5-1, 3-3, 3-2 i 3-2.ÀRBITRES:D. Dutilh (Països Baixos) i M. Daskalopoulou (Grècia). Van excloure definitivament Crespi i Camus, d’Espanya.

La selecció espanyola va aconseguir una victòria molt convincent contra Itàlia per 14-8, va sumar el tercer triomf, i va finalitzar primera del grup B de l’europeu que s’està disputant a Eindhoven (Països Baixos). Espanya, amb 13 jugadores catalanes de les 15 convocades, ja estava classificada directament per als quarts de final i ara ha d’esperar l’encreuament de vuitens per saber el proper rival. Dimarts (16 h) s’enfrontarà al guanyador del partit de vuitens entre Croàcia i Sèrbia.

El combinat estatal va fer un bon inici de partit i en el primer quart ja es va situar amb un clar 5-1. Les italianes van intentar reaccionar, 8-4 en el descans i 8-6 a l’inici del tercer quart. Espanya va tenir el control del partit en tot moment i mai va veure perillar la victòria. En atac va destacar Judith Forca, que va marcar cinc gols.