Waterpolo

Espanya disputarà la semifinal contra Grècia

Waterpolo. Europeu. La selecció espanyola femenina guanya amb molta comoditat i en una bona segona meitat Croàcia en els quarts de final. Demà es jugarà l’accés a la final

Espanya 17 Croàcia 6

ESPANYA:Ester, Nogué (1), Ariadna Ruiz (1), Ortiz (2), Pérez (1), Crespi (1), Elena Ruiz, Peña (4), Forca, Camus (4), Piralkova (3), Leitón i Terré.CRÒACIA:Trojan, Medic, Desnica, Jelena Butic (1), Magdalena Butic, Skelin, Brnetic (1), Glas, Rozic (2), Jankovic (1), Barisic (1), Kangler i Medvesek.PARCIALS:5-2, 4-3, 3-0 i 5-1.ÀRBITRES:R. Koryzna (Polònia) i P. Uhlig (Alemanya). Van excloure definitivament Desnica i Glas, de Croàcia.

La selecció espanyola femenina es va classificar sense problemes per a la semifinal del campionat d’Europa que s’està disputant a Eindhoven (Països Baixos) i demà es jugarà contra Grècia (19 h Tdp) l’accés a la gran final. En el partit de quarts de final Espanya no va tenir cap dificultat per derrotar per un clar 17-6 Croàcia, un rival teòricament, i en la pràctica, força inferior. El combinat estatal, amb tretze jugadores catalanes de les quinze convocades, va ser molt superior al conjunt croat des de l’inici, tot i que no va fer un gran partit. La diferència entre les dues seleccions era clara i al combinat estatal li va costar estar centrat durant tots els minuts.

En el primer quart Espanya ja es va avançar amb un 5-2 i en el segon, que va ser el més ajustat, el combinat croat es va situar a només dos gols un cop. Es va arribar al descans amb un 9-5. La segona meitat va ser molt més clara i amb més encert per al conjunt estatal, amb un parcial de 8-1. Pili Peña, amb quatre gols, tres seguits en el segon temps, i Paula Camus, també amb quatre més repartits, i la jove debutant Isabel Piralkova, amb tres dianes, van ser les més destacades en atac.

Grècia es va classificar per a la semifinal i serà el rival d’Espanya després de guanyar el seu partit de quarts de final contra França per 15-7 (3-1, 3-4, 4-1 i 5-1). El conjunt grec va sentenciar el partit en la segona part, ja que es va arribar al descans amb un 6-5.

Romania o Georgia, el rival dels homes

La selecció espanyola masculina espera saber el seu rival en els quarts de final de l’europeu que està disputant a Croàcia. Espanya, amb nou jugadors catalans entre els quinze convocats, jugarà els quarts de final divendres. El seu rival sortirà de l’enfrontament de vuitens que disputaran demà (17 h) Georgia, quarta del grup B, i Romania, que ahir es va assegurar acabar primera del grup D.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)