Tennis

Alcaraz supera Gasquet i salva el primer escull a l’obert d’Austràlia

El tennista murcià només ha trobat resistència en el primer set (7-6, 6-1 i 6-2)

El murcià Carlos Alcaraz (2) ha acabat amb la resistència del francès Richard Gasquet, de 37 anys, en el primer set i ha pogut segellar amb facilitat (7-6, 6-1 i 6-2, en 2h22) l’accés a la segona eliminatòria de l’obert d’Austràlia. El seu pròxim rival serà l’italià Lorenzo Sonego, que ha tingut més feina per tombar el britànic Daniel Evans, per 4-6, 7-6, 6-2 i 7-6.

En el primer parcial, Gasquet ha portat Alcaraz fins al límit. Ha salvat fins a nou pilotes de trencament en els set primers jocs i l’ha obligat a sentenciar en el desempat. En el tie-break, el tennista francès ha continuat oferint un altíssim nivell, amb una gran varietat de cops i un revés paral·lel definitiu que ha fet aixecar els espectadors que omplien la Rod Laver Arena de Melbourne. El murcià (3-4) ha sabut reconduir la situació i guanyar el primer set després de 72 minuts de lluita. Com era previsible, l’esforç de la primera mànega ha passat factura en el jugador de Beziers. que ja no ha pogut aguantar el ritme. Alcaraz ja no ha fet més concessions. Ha segellat dos trencaments, en el segon i el sisè joc, i ha enllestit el segon set en mitja hora (6-1). El partit ja feia baixada i el d’El Palmar ha sentenciat amb un parcial de 6-2, després de dos trencaments més, tot i que el joc final s’ha fet esperar.

Entre els principals favorits a Melbourne Park, també ha destacat el triomf d’Alexander Zverev (6) en el duel alemany contra Dominik Koepfer (4-6, 6-3, 7-6 i 6-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)