Handbol

A Erice, sense especular

Handbol. Tot i el coixí de 7 gols, el KH-7 BM Granollers vol afrontar la tornada dels vuitens de la copa d’Europa amb la màxima concentració

Tot i el bon coixí de 7 gols del partit d’anada (34-27), el KH-7 BM Granollers afrontarà la tornada dels vuitens de final de la copa d’Europa a Erice (17.30 h) amb la mentalitat que l’eliminatòria no està tancada. En aquesta línia, el tècnic Robert Cuesta ha enviat un missatge ben clar: “Sabem que no ens regalaran absolutament res, que ens ho haurem de guanyar nosaltres. És molt important afrontar el partit sense pensar ni especular gens ni mica amb el resultat. El nivell de concentració haurà de ser màxim durant els 60 minuts.”

L’expedició granollerina va arribar a Erice, a l’illa de Sicília, dijous i ja ha pogut fer un parell de sessions d’entrenament al mateix escenari del partit. Jana Castañera, un dels puntals defensius de l’equip, es mostra optimista amb vista al partit de tornada. “Ens han anat molt bé les sessions d’entrenament aquí a Erice per acabar d’adaptar-nos una mica a la pista, al lloc i al clima, i per acabar de preparar algunes coses que no vam tenir temps de fer durant la setmana. Hem pres bona nota de les errades que vam cometre en l’anada. Tenim l’eliminatòria encarrilada, però no ens podem relaxar”, remarca Castañera. Tot i la contundència del resultat de l’anada, l’Erice té jugadores de gran vàlua i experiència, com ara Tarbuch (10 gols) o Manojlovic (6), que ja van deixar el seu segell a Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)