Tennis

Alcaraz tomba Kecmanovic i se cita amb Zverev en els quarts d’Austràlia

El tennista murcià, molt intens i consistent durant tot el partit, ha superat el serbi per 6-4, 6-4 i 6-0

El murcià Carlos Alcaraz (2) continua amb pas ferm en l’obert d’Austràlia i avui ha certificat el passi a quarts de final després de vèncer amb autoritat el serbi Miomir Kecmanovic, per 6-4, 6-4 i 6-0 (1h49). El seu pròxim rival serà l’alemany Alexander Zverev (6), que ha sortit victoriós d’un xoc espectacular a cinc sets contra el britànic Cameron Norrie (19), per 7-5, 3-6, 6-3, 4-6 i 7-6 (3), en 4h05 de partit. Els millors resultats de Zverev a Melbourne Park són les semifinals del 2020 i els quarts de final del 2021.

Impulsat pel seu poderós cop de dreta i amb un ritme molt intens, Alcaraz ha marcat territori des del primer moment i amb un trencament al tercer joc ha pres la iniciativa. Kecmanovic ha anat elevant el nivell, però el murcià s’ha mostrat consistent i amb un servei directe ha enllestit el primer parcial en 38 minuts (6-4). A l’inici del segon set s’han equilibrat les forces i s’han pogut veure alguns dels punts més espectaculars del duel. Alcaraz, però, s’ha mostrat més viu i efectiu en els punts decisius i ha aprofitat la primera concessió del rival per tornar a segellar un break en el setè joc. En el novè joc ja ha tingut una pilota de set, però ha hagut d’esperar a fer-ho en el desè, amb el seu servei. Amb dos sets a favor, el partit ja feia baixada. El tennista d’El Palmar no ha abaixat el pistó contra un rival que començava a donar símptomes de fragilitat físicament i mentalment. Kecmanovic, que en les dues eliminatòries anteriors havia jugat cinc sets, ha cedit els tres primers serveis i ja ha deixat via lliure al triomf d’Alcaraz, per un contundent 6-0 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)