Handbol

Nacho Biosca jugarà al Nantes les tres pròximes temporades

El porter barceloní milita actualment en les files del Veszprém hongarès i s’ha compromès pel club francès del 2024 al 2027

El porter català Nacho Biosca (Barcelona, 1995), actualment a les files del Veszprém hongarès, jugarà les tres pròximes temporades, del juliol del 2024 fins al 2027, en el Nantes, segons ha confirmat el mateix club francès. Biosca és un dels porters que havia sortit a les travesses per cobrir la baixa de Gonzalo Pérez de Vargas en el Barça, un cop inicïi la seva etapa al Kiel, a partir del 2025.

Format al Barça (2011-14), Biosca es va consolidar a l’Ademar de Lleó abans d’emprendre l’aventura europea. Ha jugat al Schaffhausen suís (2019-22), al Wisla Plock polonès (2022-23), amb qui va arribar als quarts de final de la Champions, i actualment milita al poderós Veszprém hongarès. “Estic molt feliç de poder continuar la meva carrera al HBC Nantes, un club amb una gran història i una identitat molt marcada. Nantes sempre ha estat un club on m’hi veia jugant. Quan hi vaig competir l’any passat com a rival em vaig enamorar de l’ambient del pavelló. Ja tinc ganes de començar la nova aventura”, ha dit el porter de 28 anys als mitjans oficials del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)