Futbol sala

Lozano retorna per salvar el Barça (3-1)

El Barça ha patit contra el Noia, penúltim en la classificació, però s’ha acabat enduent la victòria després d’una treballada segona part. Lozano, que reapareixia al Palau deu mesos després ha marcat el gol del 2-1.

Els culers han fet una primera part fluixa, on els visitants han estat superiors. Feixas, sota pals, ha estat el millor dels barcelonins en els primers 20 minuts, salvant els que podrien haver estat el primer, el segon, el tercer i el quart gol del Noia. El Palau ha patit, però es blaugranes han aconseguit marxar al descans mantenint l’empat a 0.

La xerrada de Velasco a la mitja part ha estat tan efectiva que ha sortit un Barça totalment diferent del de la primera part. Coelho ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. Amb una xutàs a l’escaire ha trencat el 0-0 (32’). Però l’alegria pels blaugranes ha durat molt poc, tant com 19 segons. Perquè Matheus Preá ha aprofitat un desajust defensiu dels culers per tornar a empatar el partit amb un gol tacó (32’). Però el Palau ha tornat a celebrar aviat. Lozano, que avui tornava a jugar al Palau després de deu mesos aturat per lesió, s’ha posat la capa i ha salvat els barcelonins quan més ho necessitaven per marcar el 2-1 (34’). Per acabar-ho d’adobar, Adolfo ha signat la tercera diana que sentenciava el partit des de l’altra punta de la pista i amb l’esquerra, aprofitant que el porter jugador havia sortit. Així, amb una victòria treballada i guanyada a la segona meitat, els tres punts s’han quedat al Palau.