Futbol sala

El Barça, eliminat de la copa contra el Peníscola en un tram final de partit desastrós (4-3)

Dos gols locals en els últims 33 segons frustren les aspiracions del conjunt blaugrana, el defensor del títol

Dos gols encaixats en els últims 33 segons de partit han condemnat el Barça a Peníscola (4-3) i han frustrat les seves aspiracions per accedir a la fase final de la copa del rei. L’equip blaugrana, amb un altre gol del reaparegut Sergio Lozano al rescat (33’), tenia la victòria a l’abast, però en el tram final les errades pròpies i l’encert de Juanqui, autor d’un trio de gols, l’han condemnat. El Barça era el defensor del títol i avui s’havia desplaçat a Peníscola amb dotze jugadors del primer equip, amb els recuperats Pito i Dyego.

En la posada en escena, el Barça ha tingut el domini posicional del joc, tot i que el gol ha arribat de contraatac després d’una recuperació de Sergio González, que ha clavat la pilota per tot l’escaire (10’). El Peníscola ha reaccionat d’immediat. Un gol anul·lat a Carles Saladié, en què els àrbitres no han aplicat correctament la llei de l’avantatge, ha escalfat l’ambient al pavelló Juan Vizcarro. L’equip local ha fet un pas endavant, ha canviat el ritme de joc i ha restablert l’equilibri després que Juanqui (13’) aprofités un rebot en un xut de falta. El resultat ja no s’ha mogut fins al descans.

En la segona part s’ha repetit la història. Sergio González ha culminat (22’) una gran transició iniciada per Erick i en què l’ala vallesà ha rubricat la bona triangulació en una gran assistència de Coelho. El Peníscola ha respost amb la mateixa moneda. En un contraatac, el xut de Diego Sancho l’ha desviat a pròpia porta el mateix Coelho (29’). En un xoc d’estils, el partit era travat, sense continuïtat i el pitjor pels blaugrana era que ja havia comès la cinquena falta. Com dissabte al Palau, Sergio Lozano ha sortit al rescat i amb un xut creuat ha tornat a donar la iniciativa al Barça. A 1:47 pel final, l’equip del Baix Maestrat ha apostat pel porter jugador. L’equip blaugrana s’ha defensat amb encert, però una errada de Miquel Feixas en la sortida de pilota ha provocat el gol de l’empat, quan només restaven 33 segons pel final. Tot semblava conduir a la pròrroga, però una mala defensa en un servei de banda ha provocat el tercer gol de Juanqui, la victòria del Peníscola i el seu accés a la final a quatre de la copa. Només restaven 3 dècimes pel desenllaç i l’eufòria ha esclatat al Juan Vizcarro.