Futbol sala

El Barça no sentencia a la pista de l’Alzira fins als darrers deu minuts (1-4)

Els blaugrana han fet un bon partit contra el cuer amb un joc de conjunt

El Barça ha guanyat per 1-4 a la pista de l’Alzira, el cuer, en un bon partit que no ha pogut sentenciar fins els darrers deu minuts. L’Alzira, que havia guanyat els dos darrers partits, ha plantat cara i ha buscat puntuar contra el líder fins els darrers deu minuts. El Barça deixa enrere la dolorosa eliminació de la copa i amb un joc de conjunt s’ha emportat els tres punts.

Els blaugrana han disposat de bones ocasions, entre elles un pal, en la primera meitat, però només han pogut marcat a un minut del descans quan Catela ha transformat un penal. En la primera jugada del segon temps el Barça ha perdut la pilota i l’Alzira ha empatat. Els homes de Jesús Velasco s’han refet, han començat a disposar d’ocasions i dos gols en un minut de Sergio González ha tornat a posar per davant al Barça a falta de set minuts. L’Alzira ha anat a l’atac i Erick ha sentenciat a tres minuts del final amb l’1-4 definitiu.