Més esport

El Sedis s’imposa després de dues pròrrogues contra l’Araski (89-83)

El conjunt alt-urgellenc, que arriba a perdre de 16 punts al tercer quart, supera les adversitats en un exercici de resiliència i venç un rival directe en un partit boig i ple d’alternatives

El Cadí la Seu supera un rival directe com l’Araski després de dues pròrrogues en tot un exercici de resiliència (89-83). Les lleidatanes, que han arribat a perdre de 16 punts al tercer quart, encadenen el segon triomf consecutiu al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

Després d’un inici igualat (9-9), l’equip dirigit per Fabián Téllez s’ha desfet i el conjunt basc s’ha escapat amb un parcial contundent (1-16) que ha fet molt mal a les catalanes (10-25), que han pogut maquillar lleugerament el resultat abans de tancar un primer quart (15-25) en què les visitants s’han imposat en el rebot defensiu.

Les lleidatanes han reaccionat bé davant l’adversitat i han pogut apropar-se a només dos punts (26-28) en un segon període de baixa puntuació (13-9) en què les locals han millorat la imatge, fet que els hi ha permès arribar al descans amb un resultat que ho deixava tot ben obert de cara a la segona meitat (28-34). A la mitja part, Remenárová era la màxima anotadora del Cadí (8 punts).

Després d’un quart per a cada equip, el tercer període ha estat molt igualat (18-19), i això que l’Araski ha arrencat amb un parcial de 0-10 (28-44), però les alt-urgellenques han respòs de forma brillant amb un altre de 15-0 (43-44). Brewer, amb 12 punts anotats a la mitja hora disputada, ha continuat liderant les visitants (46-53).

Un gran últim quart del Cadí (23-16) ha permès forçar la primera de les dues pròrrogues que s’han disputat (69-69). El 7-7 del primer temps extra ho ha deixat tot igual (76-76), i ha estat el 13-7 del segon el que ha decantat la balança (89-83).

Amb aquesta victòria, el Sedis iguala el balanç del seu rival d’avui (9-14) i queda momentàniament quatre triomfs per sobre del Gran Canària, conjunt que marca la zona de descens i que juga demà (17:30h) a la pista del Barça CBS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)