Patinatge

L’Artistic Skating triomfa a Granollers

Granollers ha tornat a acollir el millor patinatge artístic català aquesta tarda. Avui, ha estat el torn dels grups de xou júnior i quartets. Aquest cop el Cunit ha estat el gran protagonista enduent-se la medalla d’or en categoria júnior i en quartets sènior.

La tarda ha començat amb els xous júniors. La categoria jove ha variat el podi del primer campionat de la temporada a Fontajau, l’Open de grups xou nivell superior. Al capdavant de la classificació ha mossegat l’or, un altre cop el Cunit amb el seu programa Esculpint el destí. Les tarragonines, vestides de figures de porcellana, jugaven amb la idea de la sort i la fragilitat i han aconseguit una puntuació final de 32.76 punts. Aquest cop, la segona posició ha estat pel Tona que amb 28.82 punts ha superat a l’Olot. Amb el seu ball Underground, inspirat en els treballadors de mines, les d’Osona han aconseguit canviar la medalla de bronze per la de plata. Les olotines han quedat segones amb el seu ball de superheroïnes Supera’t que els han puntuat amb 27.2 punts. Per darrera, han dominat els gironins, en quarta posició hi ha quedat el Fornells i en cinquena el Girona d’entre els 13 conjunt que competien.

La jornada ha continuat amb els quartets, primer la categoria júnior i després els sèniors. Els grups de quatre més joves també han variat la classificació. Avui la medalla d’or se l’ha endut l’Aldea amb Guardians de la nit i 46.1 punts. S’ha girat la posició amb el Caldes d’Estrac que s’ha quedat amb la segona plaça, amb 45.72 punts i el programa Tres Seixanta. El bronze ha estat pel Sabadell que ha desbancat el Castellbisbal superant-lo per un punt (27) amb el disc Megan.

Els quartets sèniors han tancat el dia i el campionat i tampoc han repetit el podi de Fontajau. El Cunit amb el programa Vortex i que cada any presenten amb el mateix nom, com a marca personal han tornat a penjar-se la medalla d’or. Sergio Canales, Biel Jané, Llorenç Álvarez i Ot Dalmau, els quatre integrants del quartet guanyador, han aconseguit una puntuació total de 60.94 punts. El Lliçà de Vall, que al primer campionat havia quedat fora del podi, ha obtingut la segona plaça amb Clover i 58.48 punts. I Les Franqueses han passat de la plata al bronze tancat el podi amb el ball Gaman i 54.37 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)