Més esport

La IV trobada internacional de kick boxing ‘Top Queens’ es fa dissabte a Malgrat

Reivindica el paper de la dona en l’esport de contacte i comptarà amb destacades lluitadores catalanes

El pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar acollirà dissabte (15:30 h) la quarta edició de Top Queens, esdeveniment internacional de kick boxing femení. Els combats principals estaran protagonitzats per lluitadores referents a nivell nacional i internacional com la catalana Claudia Perona, multicampiona d’Espanya de muay thai i medalla de bronze als Campionats del Món IFMA; o la jove promesa Alba Díez, que amb 17 anys és múltiples vegades campiona d’Espanya de kick boxing, bicampiona d’Europa K1, i ha participat en grans promocions com són Enfusion o IFP.

Top Queens pretén donar visibilitat a l’esport femení i té com a objectiu reivindicar el paper de la dona dins dels esports de contacte, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona que se celebra demà. Diverses de les lluitadores catalanes participen de manera habitual en xerrades sobre la igualtat en l’esport i imparteixen classes de kick boxing i autodefensa femenina, on s’aprèn a identificar situacions de perill, com evitar-les, a més de tècniques de defensa senzilles i efectives.

En aquesta ocasió, Top Queens s’emmarcarà dins de la primera edició de Road2Enfusion a Catalunya, i Malgrat de Mar serà el primer municipi que acollirà aquest esdeveniment. Enfusion és un dels tres campionats més importants de kick boxing a nivell mundial, juntament amb Con Glory i One FC. La participació masculina d’aquesta primera edició d’Enfusion a Catalunya comptarà amb figures referents del kick boxing com ara el català Khyzer Hayat, triple campió mundial de muay thai i K1; Antonio Campoy, campió d’Europa de K1; o Ayoub El Madjoub, multicampió d’Espanya de kick boxing. Entre combats femenins i masculins, a Enfusion s’hi disputaran un total de 30 combats, 15 professionals i 15 amateurs, en diferents modalitats.

Enfusion Top Queens és una iniciativa solidària i la recaptació de les entrades anirà destinada a l’Associació de Formació Esportiva Malgrat (AFE Malgrat) dedicada, mitjançant la pràctica esportiva i les arts marcials, al treball amb nens i joves en perill d’exclusió social i en famílies desafavorides. AFE Malgrat col·labora de forma estreta amb Serveis Socials i diferents programes d’integració i formació. Enfusion Top Queens està organitzada per l’escola d’Arts Marcials i Esports de Contacte Top King Training Center de Malgrat de Mar i Boxe Academy 82 de Touluse (França), amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

S’espera que hi vagin entre 2.000 i 2.500 assistents. Les tres edicions anteriors, que també van tenir lloc a Malgrat de Mar, van sumar més de 10.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)