Esquí

Núria Castán, bronze a Fieberbrunn en el Freeride World Tour

La rider catalana es jugarà el títol mundial freeride a Verbier del 23 al 31 de març

Núria Castán (Almoster,1995) s’ha fet amb la medalla de bronze en la primera de les dues finals del Freeride World Tour, i arribarà a la última cita de la temporada en primer lloc del rànquing mundial.

La rider de l’equip internacional de Head Snowboards i de l’equip nacional de Freeride RFEDI-SpainSnow, competirà en la última prova per fer-se amb el títol amb la francesa Anna Martínez, amb qui està empatada a punts.

En la darrera prova, Castán va començar amb una primera baixada més conservadora i una segona en la que va augmentar el risc. “Hem pogut fer les dues rondes fins on les condicions de la neu ens han permès. En la primera baixada he pogut fer un canal estret i he aconseguit una tercera plaça a menys d’un punt de la segona. Ja a la segona mànega he volgut arriscar més i he anat pel salt gran a la zona de sortida a la dreta, l’he aguantat però després d’agafar molta velocitat no he pogut controlar-lo. Orgullosa d’haver-ho intentat, d’haver aconseguit aquesta tercera plaça i de seguir estant primera del rànquing. Ara m’ho jugo tot a Verbier”, ha dit la rider catalana.

La campiona del títol mundial es decidirà a Verbier del 23 al 31 de març, escenari en el que la temporada passada, la Núria va quedar sepultada durant deu minuts al veure’s atrapada per un allau de neu, i on aquest any ja va aconseguir la primera victòria de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)