Futbol sala

El Barça derrota el Palma als penals i accedeix a la final de la copa d’Espanya (1-1, 4-3)

Els blaugrana s’imposen al vigent campió d’Europa a la tanda de penals i buscaran davant ElPozo Múrcia el seu setè títol a Cartagena

El Barça supera el Mallorca Palma Futsal a la tanda de penals i es converteix en el primer finalista de la copa d’Espanya, en un partit molt igualat amb actuació destacada de Dyego i els porters, Dídac Plana i Miquel Feixas. ElPozo Múrcia, vencedor en la segona semifinal davant el Jaén, també als penals, serà el rival dels blaugrana en la final, que es disputarà demà a les 18:30h al Palacio de Deportes de Cartagena.

Els catalans han dut la iniciativa del joc en una primera meitat en què els grans protagonistes han estat els porters; Dídac Plana, per als barcelonins, i Luan Muller, per als balears. Adolfo ha estat ben a prop d’obrir la llauna (13’), mentre que la més clara dels mallorquins l’ha tingut Moslem, que ha desaprofitat l’oportunitat de rematar a porteria buida (18’).

El Palma Futsal ha millorat les prestacions a la represa, i Miquel Feixas, que ha substituït Dídac sota pals, ha hagut d’intervenir per evitar el gol de falta directa de Fabinho (24’).

Els homes de Jesús Velasco, amb un grapat de baixes importants, han generat la millor ocasió de la segona part quan Pito s’ha plantat sol davant Luan Muller, que li ha aturat el mà a mà al brasiler. Tanmateix, la jugada ha acabat en una falta favorable al Barça que Dyego ha aprofitat per avançar el seu equip amb un potent xut ras que ha passat per sota les cames del porter del conjunt mallorquí (1-0, 28’).

La rèplica, però, no s’ha fet esperar, i l’equip dirigit per Antonio Vadillo ha empatat l’enfrontament gràcies a una diana de Neguinho, que ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa en aprofitar un refús de Feixas (1-1, 34’).

Els catalans han pogut tornar-se a posar per davant al marcador, però el xut de Matheus ha topat amb la fusta després d’un bon retall del jugador de São Paulo (37’). Tot seguit, Feixas ha tornat a aparèixer, aquesta vegada per aturar un doble penal executat per Fabinho (38’).

Després de 40 minuts molt competits, el Barça s’ha imposat a la tanda de penals. Els porters Feixas i Dídac han estat providencials, aturant dos llançaments dels balears, i el capità Dyego ha convertit el definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)