Tennis

L’Eurofirms Girona-Costa Brava s’inicia amb pluja i triomf de Zapata, el sisè favorit

El valencià guanya el barceloní Oriol Roca per 7-6 (5) i 6-3

La primera jornada del quadre principal de l’Eurofirms Girona-Costa Brava de la categoria Challenger 100 ha estat marcada per la pluja que ha obligat a retardar els partits i se n’han ajornat alguns per demà. El partit més interessant del dia l’ha jugat Bernabé Zapata, el sisè favorit, contra el barceloní Oriol Rocaen els setzens de final i ha acabat amb victòria del valencià per 7-6 (5) i 6-3 en 1h53. L’enfrontament s’havia ajornat per la pluja quan estaven en el primer set (3-1). En l’altre partit del quadre gran l’alemany Benjamin Hassan ha guanyat per 6-3 i 6-3 el britànic Billy Harris.

Els que han pogut finalitzat han estat els sis últims partits de la fase de qualificació i han passat al quadre gran el jugador de Jordània Abdullah Shelbayh que ha eliminat per 4-6, 7-6 (1) i 6-3 el tarragoní David Jordà, el portuguès Gastao Elias que ha derrotat el barceloní Nikolás Sánchez per 6-4, 0-6 i 6-4, el kazakh Denis Yevseyev, el britànic Felix Gil, l’austríac Dennis Nivak i el lituà Vilius Gaubas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)