Tennis

Ruud, el tercer favorit, compleix i passa als vuitens del Barcelona Open Banc Sabadell

El noruec ha derrotat per 6-3 i 6-4 el francès Muller

Casper Ruud s’ha classificat per als vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell al derrotar Alexandre Muller per 6-3 i 6-4. El tercer favorit del Godó i triple finalista de grans slam s’ha imposat al francès en 1h27. El noruec ha començat el partit amb un 0-2 en contra, però després ha reaccionat, ha guanyat cinc jocs seguits i s’ha emportat el primer parcial. En el segon mànega Casper Ruud ha dominat més i s’ha avançat amb un 4-1, però no ha acabat de tancar el partit i Alexandre Muller, que va eliminar el mataroní Albert Ramos dilluns, l’hi ha complicat el segon set fins al final.

El castellonenc Roberto Bautista ha iniciat la jornada a les instal·lacions del RCT Barcelona amb una remuntada davant l’italià Andrea Vavassori al que ha guanyat per 4-6, 6-3 i 6-1 en dues hores i cinc minuts. El que havia de ser el primer partit del dia no s’ha disputat i el malagueny Alejandro Davidovich, l’onzè favorit, s’ha classificat per als vuitens de final sense jugar ja que el txec Tomas Machac ha estat baixa per malaltia. L’argentí Marco Trungelliti ha derrotat en gairebé dues hores al novè favorit, el xilè Nicolas Jarry, per 7-6 (5) i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)