Tennis

Ruud derrota Etcheverry i és el primer finalista a Barcelona

El noruec Casper Ruud (3r cap de sèrie i número 6 del món), el jugador amb millor rànquing dels que queden vius al Barcelona Open Banc Sabadell 71è Trofeu Comte de Godó, no ha fallat i ha derrotat a l’argentí Tomás Etcheverry (13), per 7-6 (6) i 6-4. La dreta portentosa del noruec i la seva majora experiència li han permès una plaça en la seva primera final a Barcelona, en la qual s’enfrontarà al vencedor del partit que han de jugar el grec Stefanos Tsitsipas (5) i el serbi Dusan Lajovic.

Quart-finalista a Roland Garros l’any passat, número 30 de l’ATP, i valor emergent del tennis argentí als 24 anys, Etcheverry ha jugat la seva primera semifinal d’un ATP 500. Ruud, el triple finalista de gran eslam, un tennista sempre molt sobri, ha arrencat amb problemes davant de l’ímpetu de l’argentí, un jugador d’1,96 m amb un bon servei i una dreta demolidora. De fet, Etcheverry ha guanyat en blanc els seus dos primers torns de servei i Ruud tenia més feina. Pero en el sisè joc, el noruec ha aprofitat la segona pilota de break i ha trencat el servei del seu rival (4-2). Etcheverry s’ha recuperat de seguida amb un contrabreak (4-3). Ruud ha tingut un 15-40 en l’onzè joc que no ha aprofitat –dues pilotes d set–i Etcheverry ha fet el mateix en el dotzè joc. El parcial s’ha decidit en el tie-break a favor del noruec per 8-6, amb un gran revés paral·lel, tot i que amb 5-3 ha comès diversos errors no forçats i l’argentí ha malbaratat la seva primera pilota de set amb 5-6. Dos trencaments segellats i només un d’encaixat han catapultat el noruec en el segon parcial davant d’un rival que ha donat molt bona impressió en línies generals.

Djokovic no jugarà a Madrid

El serbi Novak Djokovic, número 1 del món, ha anunciat avui que no jugarà la setmana vinent el Masters 1.000 de Madrid. L’italià Jannik Sinner es queda com a número 1 del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)