Tennis

Tsitsipas remunta contra Lajovic i jugarà la final esperada del Godó davant de Ruud

El grec Stefanos Tsitsipas (5) ha superat el serbi Dusan Lajovic (59è de l’ATP) en un partit costerut confirmant els pronòstics per 5-7, 6-4 i 6-2 en 2h10 i jugarà demà diumenge la seva quarta final del Barcelona Open Banc Sabadell (2018, 2021, 2023) per intentar trencar el malefici de les tres anteriors. El rival del número 7 del món serà el noruec Casper Ruud (3), que en la primera semifinal s’ha desfet de l’argentí Tomás Etcheverry per 7-6 (6) i 6-4.

Lajovic ha jugat a un gran nivell el primer set i se l’ha adjudicat amb un trencament tot just en el dotzè joc, rendibilitzat la primera pilota per tancar-lo. Pressionat, el grec, ha estavellat una dreta còmoda a la xarxa. A Tsitsipas, doncs, no li ha tocat cap altre remei que arromangar-se. Amb un trencament en el segon acte, el primer que celebrava, ha igualat el partit (6-4). El finalista de l’any passat i clar aspirant, ha anat de cara a barraca en el tercer acte i ha signat, tot just en el tercer joc, una ruptura que l’ha catapultat al triomf final davant d’un rival entrenat pel català Josep Perlas que ja ho havia donat tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)