El KH-7 Granollers empata (25-25) en l’anada dels quarts de la lliga contra el Màlaga

Les vallesanes fan un partit molt sòlid contra el segon de la fase regular i tot es decidirà en la tornada

El KH-7 Granollers ha empatat (25-25) en el partit d’anada dels quarts de final de la lliga contra el Costa del Sol Màlaga, l’actual campió de lliga i segon de la fase regular. Les vallesanes han fet un partit molt seriós i tot es decidirà en el partit de tornada que es jugarà el dissabte 27 (18 h) a Màlaga. En aquest play-off no compta la diferència de gols si no la victòria o l’empat. L’equip que guanyi en la tornada es classificarà i si empaten, es jugarà una pròrroga i fins i tot es tiraran penals per decidir l’equip que passa a la semifinal.

El Granollers s’ha posat per davant en el marcador des de l’inici i ha arribat a una màxima diferència de 4 gols (8-4) en el minut 13. S’han mantingut amb tres gols de marge fins ben entrada la primera meitat però a un minut del descans el Costa del Sol Màlaga ha empatat (11-11). Les vallesanes han arribat al descans amb un gol d’avantatge, 13-12. A meitat del primer temps Giulia Guarieiro s’ha lesionat al turmell i no ha pogut tornar a jugar.

En la segona meitat el conjunt malagueny ha aprofitat els seus contraatacs i s’ha posat per davant (17-18). La lluita de les vallesanes ha continuat i el Costa del Sol només ha arribat a tenir tres gols de marge com a màxim (19-22). Els darrers minuts han estat molt intensos i el KH-7 Granollers ha empatat en l’últim minut, 25-25. Ona Vila ha destacat amb 6 gols i Lea Kofler n’ha fet 5.