Atletisme

Paul McGrath signa el segon lloc en els 20 km del mundial de marxa per equips

Cristina Montesinos ocupa el setè lloc en el relleu mixt de marató a Antalya i certifica un altre bitllet per als Jocs Olímpics de París

El gavanenc Paul McGrath continua fent passes de gegant en el món de la marxa i aquest matí ha aconseguit el segon lloc en el mundial per equips, a Antalya (Turquia), i ha liderat la selecció espanyola cap a la victòria global, una fita que no s’assolia des del 2006. Amb un registre de 1h19:14 només ha cedit davant del suec Perseus Kärlstrom, vencedor amb un registre de 1h18:49. La terrassenca Cristina Montesinos, campiona estatal de 20 km, ha format un dels relleus mixtos espanyols de marató, al costat d’Alberto Amezcua, i amb la setena plaça final (3h00:37) ha certificat el bitllet per als Jocs Olímpics de París. Montesinos ja tenia la plaça guanyada en els 20 km individuals. També han segellat la classificació Álvaro Martín i Laura Garcia-Caro, tercers amb 2h57:47.

En els 20 km femenins, la terrassenca Paula Juárez ha ocupat la catorzena posició (1:31.56) i ha contribuït decisivament al bronze de l’equip estatal per equips. L’èxit de la marxa catalana s’ha completat amb Sofia Santacreu i Griselda Serret, tercera (45:17) i sisena (46:12) amb sengles marques personals en els 10 km sub20. Amb la gallega Aldara Meilán, segona amb 45:12, han conquerit l’or per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)