Més esport

El Barceloneta goleja el Brescia (5-12) i continua viu a la Champions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha sumat una victòria tant folgada com obligada a Brescia (5-12) per continuar viu en la segona fase de la Champions. L’equip mariner s’ha mostrat molt sòlid en defensa i no ha fet concessions contra un rival, que sense possibilitats en la competició europea, ha acabat abaixant els braços (2-3, 1-4, 0-2 i 2-3). Alberto Munárriz (4 gols) i Bernat Sanahuja (3) han estat els màxims golejadors de l’equip barceloní. Amb 6 punts i amb dues jornades en joc, el conjunt d’Elvis Fatovic continua en tercera posició per darrera de l’Olympiacòs i el Ferencvàros, que en sumen 9. Avui l’equip grec s’ha situat com a líder després de vèncer el conjunt hongarès per 10-8. Amb aquest panorama, el partit del 3 de maig a la piscina de Sant Sebastià contra l’Olympiacòs serà clau.

El primer quart ha estat mariner per un ajustat 2-3. Una vaselina de Munárriz, un contraatac culminat per Sanahuja i una acció en superioritat rematada per Bustos han donat aquest mínim avantatge inicial pels catalans. Al segon quart l’escletxa marinera s’ha eixamplat. La bona defensa en les inferioritats, les intervencions de mèrit d’Aguirre sota els pals i l’efectivitat en atac han donat un nou impuls al domini de l’Atlètic Barceloneta (1-4). Els golejadors d’aquest quart han estat De Toro, des de la boia en superioritat, Perrone, de penal, Munárriz, amb un xut marca de la casa després d’una falta, i Sanahuja, amb una canonada per l’escaire just quan es complia el temps reglamentari (3-7).

La marxa triomfal del Barceloneta ha prosseguit després de la represa. Dues dianes més, amb Tahull marcant territori des de la boia, i Pavillard, amb un cara a cara amb Tesanovic, han ampliat la renda barcelonina fins als 6 gols (3-9). Alessandro Bovo ha demanat temps mort per aturar la sagnia local, però el marcador ja no s’ha mogut fins a l’últim període. Amb tot decidit, l’equip mariner s’ha apuntat també el parcial dels últims 8 minuts (2-3), amb dos gols més de Munárriz i un de Sanahuja.