Futbol Americà

L’himne franquista marca el debut dels Dragons a la European League

Els Helvètic Mercenaries es van equivocar amb l’himne i això ha generat una onada d’indignació a les xarxes socials

Ha esclatat la polèmica en la primera jornada de la European League de Futbol Americà. A l’inici del partit entre els Barcelona Dragons i els Helvetic Mercenaries de Suïssa, en la presentació de l’equip català, la megafonia de l’estadi va sonar l’himne franquista en lloc de l’himne actual espanyol, un error que pot semblar ocasional, però que no és la primera vegada que succeeix això en un esdeveniment esportiu.

I és que, en altres competicions, també ha passat el mateix. Per exemple, al boxejador català, Martí Molina, quan es va proclamar campió d’Europa l’any 2022, li van posar l’himne franquista. També li va passar a l’andalusa Carolina Marín quan va guanyar el campionat del món l’any 2015 o al madrileny Alberto Contador al Giro 2011.

Això, com no pot ser d’una altra manera, ha generat crítiques cap a l’organització per part d’alguns seguidors a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)