Waterpolo

El Sant Andreu i el Mataró juguen una final inèdita

Waterpolo. El primer partit del ‘play-off’ de la lliga es disputa avui (21 h)

El CN Sant Andreu i l’Assolim Mataró disputen a partir d’avui (21 h), i al millor de tres partits, una final inèdita de la lliga femenina. Els dos equips mai s’han enfrontat en la final pel títol de lliga. El conjunt andreuenc no té cap títol i ha estat superat en les quatre finals que ha disputat, sempre contra l’Astralpool Sabadell. El conjunt mataroní té un títol, el de l’any 2020, en què la lliga no va finalitzar per la covid, i vuit subcampionats. Ha perdut set finals, sempre contra el Sabadell, i un cop va ser segon en la lligueta. El conjunt sabadellenc és el gran absent ja que va ser eliminat en la semifinal pel Mataró. Des del 1998, fa 26 anys, el Sabadell sempre havia lluitat pel títol de lliga.

El Sant Andreu té el factor piscina a favor, però com que a les seves instal·lacions es disputa avui i demà el trofeu Ciutat de Barcelona de natació, es jugarà a la piscina del Barceloneta, perquè la federació no va accedir a canviar el dia. El segon partit del play-off de la final es jugarà a Mataró divendres (19 h), i si és necessari un tercer enfrontament, es jugarà a la piscina del CN Sant Andreu –aquest cop sí– diumenge (13.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)