Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta pren avantatge

Waterpolo. L’equip mariner, amb una espectacular posada en escena, domina el primer assalt de la final de lliga contra el Sabadell, que es refà d’un mal inici però no pot culminar la remuntada. Demà hi haurà la primera oportunitat de títol a Can Llong

Barceloneta (1) 15 CN Sabadell (0) 12

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Sanahuja (3), Munárriz (2), De Toro (2), Larumbe, Pavillard (2), Zovic, Tahull (2), Perrone (2), Biel, A. Bustos (1) i Porter.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bonet (1), Asensio, Schütze (2), Vidovic, Valera, Barroso (4), Van Ijperen, Averka (1), Pérez (1), Mallarach (2), J. Bustos (1) i Teclas.PARCIALS:5-1, 3-5, 4-3 i 3-3.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va fer valer la seva condició d’amfitrió per imposar-se en el primer assalt de la final de lliga contra l’Astralpool CN Sabadell en un partit amb diverses alternatives. L’equip vallesà, liderat per un explosiu Alberto Barroso, va saber refer-se d’una mala posada en escena –es va passar del 5-1 al 9-9–, però en el tram final va pagar algunes errades defensives i li van faltar energies per frenar la reacció marinera. L’Atlètic Barceloneta tindrà demà a la Finetwork Aquàtics de Sabadell (19.30 h) la primera oportunitat per segellar el seu 24è títol de lliga, el dinovè de consecutiu. Si calgués un tercer partit es tornaria a jugar dissabte a la piscina de Sant Sebastià.

L’Atlètic Barceloneta va començar com una piconadora. Imparable, va fer quatre gols en poc més de quatre minuts. Javi Bustos va donar aire al CN Sabadell, però Perrone, de penal, va certificar el 5-1 del primer quart. L’equip vallesà, gràcies al braç executor de Barroso, es va tornar a enganxar al partit i als 19 minuts va restablir l’equilibri. El CN Sabadell havia fet el més difícil, però la resposta marinera va ser furibunda. Aprofitant algun regal visitant, va replicar amb un parcial de 5-0 (14-9) que va encarrilar el primer punt de l’Atlètic Barceloneta en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)