Tennis

Paula Badosa remunta i supera el primer partit de Roland Garros

L’empordanesa guanya Katie Boulter per 4-6, 7-5 i 6-4 en 2h18

Paula Badosa ha superat la primera eliminatòria de Roland Garros gràcies a una gran remuntada contra l’anglesa Katie Boulter, que era la 26a cap de sèrie, a la que ha guanyat per 4-6, 7-5 i 6-4 en 2h18. La pluja ha retardat la jornada més de cinc hores i l’empordanesa que jugava en el tercer torn ha vist com li canviaven el partit de pista un parell de cops perquè és pogués jugar, tot i que al final ha acabat el partit a quarts de dotze de la nit.

Paula Badosa ha iniciat bé el partit i s’ha situat amb un 4-2 després de trencar el servei de la seva rival. A partir d’aquí però, s’ha bloquejat i ha perdut quatre jocs consecutius i ha cedit el primer set per 4-6. La mala ratxa ha continuat en l’inici de la segona mànega i l’empordanesa ha cedit un nou break i ha perdut dos jocs més, sis en total de seguits. Poc a poc Paula Badosa ha tornat a entrar en el partit, s’ha anat animant i millorant els seus cops. En el vuitè joc ha trencat el servei de l’anglesa i ha anivellat la segona mànega (4-4). La jugadora de Begur ha continuat molt centrada i s’ha emportat el segon set per 7-5. En el primer joc de la tercera i definitiva mànega Paula Badosa ha cedit el seu servei, però ha fet un break en el següent i la igualtat ha continuat amb les dues jugadores fent un bon joc i cops brillants. En el desè joc Paula Badosa ha fer un segon break i s’ha emportat la victòria.

La primera favorita, la bielorussa Aryna Sabalenka, ha tingut un debut plàcid i en només una hora i vuit minuts ha guanyat la russa Erika Andreeva per 6-1 i 6-2. La quarta cap de sèrie, la kazahk Elena Rybakina, ha estat cinc minuts més a la pista i s’ha desfet de la belga Greet Minnen per 6-2 i 6-3.

Djokovic guanya en el debut

Novak Djokovic ha guanyat en el seu debut a Roland Garros i s’ha imposat al francès Pierre-Huges Herbert per 6-4, 7-6 (3) i 6-4 en dues hores i mitja d’enfrontament. El primer favorit ha tingut problemes en el segon set, ja que després de trencar el servei del seu rival en el primer joc, ha cedit el seu i el francès ha mantingut la mànega anivellada fins el tie-break. El noruec Casper Ruud, setè favorit, ha superat la primera eliminatòria al guanyar per 6-3, 6-4 i 6-3 el brasiler Felipe Meligeni Alves en 1h55.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)