Tennis

Alcaraz se sobreposa a la rebel·lió de De Jong i avança a setzens de Roland Garros

Carlos Alcaraz (3) ha superat el repte que li ha planejat el neerlandès Jesper de Jong, que ha fet el partit de la seva vida, i ha accedit als setzens de final de Roland Garros per 6-3, 6-4, 2-6 i 6-2 en 3h09 en una altra jornada marcada per la pluja en què s’han reprogramat partits per demà. Marcel Granollers i Horacio Zeballos, els números 1 de dobles, per exemple, havien de debutar i ho faran demà. Per sort, les dues pistes centrals tenen sostre retràctil i s’hi ha pogut jugar amb normalitat.

El murcià ha aixecat un 0-2 de sortida en el primer set i l’ha resolt amb solvència. De Jong, 176è de l’ATP i procedent de la fase prèvia, ha plantat cara de valent en el segon acte : 4-4 sense cap trencament, tot i que Alcaraz havia tingut vuit pilotes per segellar el break. En el novè joc, el neerlandès, molt engrescat, s’ha situat amb un amenaçador 15-40 al servei però el favorit ha apel·lat a la seva qualitat (5-4) i ha tancat el segon parcial per 6-4 aprofitant dos errors no forçats del rival. tossut, De Jong ho ha brodat en el tercer parcial (6-2), en el qual el murcià, superat i obnubilat, ni tan sols ha tingut cap pilota de trencament. El neerlandès, a més, ha segellat una nova ruptura en el primer joc del quart acte. De fet, els quatre primers jocs han sigut breaks: 2-2. Ha estat llavors quan Alcaraz, aprofitant la baixada física del neerlandès, ha sentenciat amb un parcial de 4-0. Alcaraz jugarà els setzens contra el vencedor del partit enter el nord-americà Sebastian Korda (26) i el coreà Soon-Woo Kwon.

També s’ha plantat als setzens el grec Stefanos Tsitsipas (8), que s’ha desfet de l’alemany Daniel Altmaier per 6-3, 6-2, 6-7 (2) i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)