Atletisme

Adel Mechaal doblarà en 1.500 i 5.000 m en l’europeu de Roma

La llista la conformen un total de tretze atletes catalans, amb Esther Guerrero, Jaël-Sakura Bestué, Abdessamad Oukhelfen, Ilias Fifa, Ibrahim Chakir, Txell Soler, Paul McGrath, Cristina Montesinos, Raquel González, Bernat Canet, Guillem Crespí i Berta Segura

El palamosí Adel Mechaal, que doblarà en 1.500 i 5.000 m, lidera la representació catalana en l’europeu de Roma, del 7 al 12 de juny i que constarà inicialment de tretze atletes: Jaël-Sakura Bestué (200 i 4x100 m), Esther Guerrero (1.500 m), Abdessamad Oukhelfen i Ilias Fifa (10.000 m), Ibrahim Chakir i Txell Soler (mitja marató), Paul McGrath, Cristina Montesinos i Raquel González (20 km marxa), Bernat Canet i Guillem Crespí (4x100 m), i Berta Segura (4x400 m). Crespí i Segura podrien ser inclosos en les proves individuals, 100 i 400 m respectivament, en funció de com es tanqui demà el rànquing europeu del “Road to Rome”. En cas que la velocista lleidatana accedís també als 400 m, aleshores seria repescada Laura Bou per al relleu, segons ha informat aquest matí el seleccionador espanyol José Peiró.

Inicialment, la selecció estatal la conformen un contingent de 68 atletes (35 homes i 33 dones), que es podria ampliar fins a 89 en funció de com quedi configurat demà al rànquing europeu. Entre els convocats destaca el debut amb l’equip espanyol de l’atleta d’origen cubà Jordan Alejandro Díaz, que defensa els colors del Barça i és un dels principals especialistes mundials en triple salt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)