Handbol

Una copa sense reserves

Handbol. Amb els deures fets en la lliga, el Granollers vol rubricar el curs amb bon torneig del KO, en què el Barça torna a ser el gran favorit

Amb els deures fets i la classificació europea segellada gràcies al tercer lloc de la lliga, el Fraikin Granollers afronta la copa del Rei, a l’Olivo Arena de Jaén, amb el propòsit de rubricar un bon final de curs en un duel de màxima exigència en els quarts de final contra el Logronyo la Rioja (20.30 h, TdP). El partit entre el tercer i el quart classificats de l’Asobal serà de ben segur el més atractiu de la primera jornada al torneig del KO. A diferència del conjunt vallesà, el Logronyo arriba a la cita pressionat perquè necessita obrir la porta europea a través de la copa. El campió, o el subcampió si el vencedor final és el Barça, certificarà el bitllet per a la competició continental. “Serà difícil guanyar-los dues vegades consecutives”, diu el tècnic Antonio Rama, en referència a l’antepenúltima jornada de lliga (30-28). El guanyador d’aquest partit s’enfrontarà al vencedor del Conca-Torrelavega (13 h).

Per l’altra part del quadre circularà el Barça, que vol afrontar la final a quatre de la Champions, el 8 i el 9 de juny a Colònia, amb un trofeu més a les seves vitrines. El conjunt blaugrana ja té 27 títols al seu palmarès, els deu últims, aconseguits de manera consecutiva. El rival serà el Cangas del Morrazo (18.15 h) i si supera aquest primer obstacle se les haurà amb el vencedor del Bidasoa-Ciudad Real (15.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)