Futbol sala

El Barça aixeca un 0-2 contra el Manzanares en un duel dramàtic i jugarà la semifinal (3-2)

El Barça ha aixecat un 0-2 al descans contra el Quesos Hidalgo Manzanares, una situació límit, en el tercer i definitiu partit dels quarts de final de la primera divisió i jugarà les semifinals contra el Cartagena (3-2). Un gol de penal discutible i discutit a Pito a 33 segons del final ha permès a Catela marcar el 3-2 i posar fi al patiment. L’altra semifinal la jugaran el Pozo i el Jaén, que va eliminar el Palma, el campió de les dues últimes edicions de la UEFA Futsal Champions.

El Barça ha tingut la possessió en el primer temps però li ha sobrat precipitació. Tampoc ha trobat accions al segon pal, davant d’una defensa molt ben muntada que mai no ha perdut la posició, Malgrat tot , Dídac Plana hauria pogut avançat els blaugrana en dos bons xuts exteriors i Pito ha estavellat la pilota al pal a 8:52 del descans. També ha topat amb el pal Matheus, a 7:25 del descans. En aquest cas, la mala sort ha estat doble, ja que la pilota s’ha estavellat consecutivament als dos pals de la porteria del Manzanares, que, tot i està ben tancat al darrera, ha aprofitat les dues bones ocasions que ha tingut –un xut exterior de Cortés (11’) i una triangulació molt bona acabada al segon pal per Javi Alonso (18’) –i ha arribat al descans amb un amenaçador 0-2.

Touré, amb sang freda, ha obert la porta de l’esperança aprofitant un error de la defensa del Manzanares quan Pito ha fet molt bé la pressió (1-2). El visitant Juan Emilio, baluard defensiu, ha estat expulsat en el minut 29. Una nosa menys. En la superioritat numèrica, Matheus ha empatat en una bona triangulació (2-2 en el 29’). Matheus ha tingut el tercer a boca de canó però Antonio ha fet una altra gran aturada. Una pèrdua ha penalitzat al Manzanares amb la derrota. Pito ha estat objecte de penal a 33 segons del final i Catela l’ha transformat. El porter titular Antonio ha vist la vermella i ha sortit el jove de 16 anys Javi Bule, que no ha pogut evitar la derrota del seu equip.