El Fraikin Granollers cau eliminat en els quarts de copa contra el Logronyo (34-28)

Els vallesans han topat amb la defensa i el porter del Logronyo

El Fraikin Granollers ha estat eliminat en els quarts de final de la copa del rei al perdre per 34-28 contra el Logronyo La Rioja. Els vallesans han tingut problemes per superar la defensa rivals, i el porter del Logronyo, Edo, ha fet una gran actuació.

El Granollers ha iniciat el partit malament (3-0) però s’ha refet enseguida, ha empatat i en el minut setze s’ha posat per primer cop per davant en el marcador (7-8). El partit ha estat molt anivellat i els vallesans només s’han pogut avançar de dos gols (10-12). El Logronyo ha fet un final de primer temps molt consistent i amb un parcial de 6-1 ha deixat el 17-14 al descans.

En la segona meitat el Logronyo s’ha distanciat de cinc gols (20-15). El Granollers ha intensificat la defensa i s’ha apropat fins a només un gol per sota (22-21) a quinze minuts del final. El porter del Logronyo ha continuat amb les seves aturades i malgrat que ho ha intentat, el Granollers no ha pogut empatat i en els darrers minuts el Logronyo s’ha tornat a distanciar, fins als sets gols com a màxima avantatge (34-27). Yusuf ha destacat en atac amb 9 gols.