Tennis

L’amistat té fronteres

Tennis. Paula Badosa perd contra la seva amiga Aryna Sabalenka (7-5 i 6-1), que li guanya vuit jocs seguits entre els dos sets, i queda eliminada en els setzens de final de Roland Garros

Paula Badosa es va enfrontar en els setzens de final de Roland Garros a la seva millor amiga del circuit WTA, Aryna Sabalenka, i aquesta la va eliminar per 7-5 i 6-1 en una hora i disset minuts de partit. L’empordanesa va anar de més a menys en el seu tercer partit sobre la terra de París i va caure contra la bielorussa, la segona favorita, que va anar millorant el seu joc a mesura que anaven jugant, i entre el final del primer set i l’inici del segon va guanyar vuit jocs de manera consecutiva a Paula Badosa.

La jugadora de Begur, actual 139 del rànquing WTA, va fer una bona primera part del primer set i malgrat cedir el seu servei en el primer joc, el va recuperar en el segon. La mànega va tenir alternances i l’empordanesa es va arribar a situar amb un 3-5 i el seu servei per guanyar el set. Aryna Sabalenka va posar sobre la pista el seu millor joc, va guanyar els quatre jocs següents i es va emportar la primera mànega per 7-5. La bona ratxa i el joc brillant de la segona jugadora mundial va continuar en l’inici del segon set i ràpidament es va situar amb un 4-0, guanyant vuit jocs de manera consecutiva entre els dos sets. Paula Badosa no va poder oposar resistència, va acabar perdent per 6-1, i va quedar eliminada. Les dues victòries que ha aconseguit la begurenca a Roland Garros farà que millori la seva posició en el rànquing mundial, i a partir d’avui pujarà 23 llocs en la llista de la WTA i se situarà en la posició 116.

Eliminada en el quadre individual, Paula Badosa es centrarà ara en la modalitat dels dobles mixtos, en què fa parella amb el grec Stefanos Tsitsipas. La jugadora de Begur havia de disputar ahir la primera eliminatòria, però la pluja persistent a París va ajornar el partit fins avui. Els rivals de l’empordanesa i el grec seran la japonesa Ena Shibahara i el nord-americà Nathaniel Lammons.

DOBLES MIXTOS

Paula Badosa inicia els dobles mixtos fent parella amb Stefano Tsitsipas

Granollers i Zeballos passen a vuitens

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, els número u mundial de dobles, es van classificar per als vuitens de final del quadre de dobles de Roland Garros. El barceloní i l’argentí van derrotar per 7-6 (3) i 6-2 els austríacs Alexander Erler i Lucas Miedler en 1h21. En el primer set els primer favorits van trencar el servei dels seus rivals en el tercer joc, però en el vuitè van cedir el seu i van arribar a perdre per 4-5. Marcel Granollers i Horacio Zeballos van anivellar el partit i es van emportar la primera mànega en el tie-break per 7-6 (3). El català i l’argentí van estar millor en el segon set, es van mostrar molt més consistents en el seu servei i no van donar cap possibilitat als seus rivals. Els primers favorits van fer dos breaks en el quart i en el vuitè joc i es van emportar el set per 6-2 i la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)