Tennis

Djokovic necessita cinc sets i quatre hores i mitja per accedir als vuitens de Roland Garros

El primer favorit guanya Musetti per 7-5, 6-7 (6), 2-6, 6-3 i 6-0 en un partit que acaba a les tres de la matinada

Novak Djokovic ha necessitat cinc sets i quatre hores i mitja per classificar per als vuitens de final de Roland Garros. El número 1 mundial s’ha imposat a l’italià Lorenzo Musetti (30) per 7-5, 6-7 (6), 2-6, 6-3 i 6-0 en un maratonià partit que ha durat 4h28 i ha finalitzat a les tres i sis minuts de la matinada. Amb la victòria, Djokovic iguala el rècord de 369 triomfs en tornejos de gran eslam de Roger Federer.

El partit que tancava la jornada de dissabte en que jugava el campió ha començat molt tard, ja que per intentar recuperar partits ajornats per la pluja l’organització n’ha posat un de començat a la pista principal Philippe-Chatrier, que te sostre, i s’ha allargat més del previst. Novak Djokovic havia de jugar a partir d’un quart de nou del vespre i el partit s’ha iniciat poc abans de les onze de la nit.

El serbi s’ha trobat al seu davant a un Lorenzo Musetti en estat de gràcia, que ha fet un gran joc i en molts moments ha semblat que podria eliminar al primer cap de sèrie. El cansament, els cinc sets i la durada del partit han passat més factura a l’italià que al serbi, molt més acostumat a aquests tipus de partits,. Novak Djokovic s’ha emportat la victòria i la classificació per els vuitens on es trobarà amb l’argentí Francisco Cerundolo (23).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)