Futbol Americà

Els Barcelona Dragons cauen contra el Madrid Bravos

El conjunt català va perdre amb un contundent 42-12 davant el Madrid Bravos en el primer partit dels madrilenys

Els Barcelona Dragons van sortir derrotats pel Madrid Bravos en l'European League de futbol americà. El conjunt madrileny va derrotar l’equip català per un contundent 42-12 a l’estadi de Vallehermoso, sent aquest el primer partit de l’equip de la capital d’Espanya en la seva història. Els catalans no van tenir cap opció de remuntar el partit.

I és que, des de l’inici, els Bravos es van demostrar molt superiors, amb un parcial de 6-14 en el primer quart del partit. Aquesta diferència només va augmentar exponencialment al segon quart, amb un parcial completament demolidor de 0-22, amb el partit marxant amb un 6-36.

Això sí, els Dragons van poder reaccionar en els últims dos quarts, amb un parcial de 6-6 en el tercer quart i un 0-0 en l’últim quart, tot i que no van poder evitar la derrota. Amb aquest resultat, els Dragons se situen en la quarta posició de la conferència central, empatats amb els Munich Ravens d’Alemanya i els Raiders Tirol d’Àustria amb les mateixes victòries i derrotes.