Atletisme

Esther Guerrero accedeix a la final dels 1.500 m de l’europeu de Roma

Ha ocupat el sisè lloc (4:07.01) de les sis places que es repartien en cadascuna de les dues sèries eliminatòries

La banyolina Esther Guerrero serà diumenge (22.36 h) en la gran final de 1.500 m de l’europeu de Roma després d’ocupar el sisè lloc (4:07.01) en la primera de les dues eliminatòries d’aquest matí. Sense temps de repesca i amb vista a la final, es guanyaven la plaça les sis primeres de cada sèrie i això és el que ha fet la migfondista del New Balance. Tot i que en el primer tram ha hagut d’accelerar i obrir-se als carrers exteriors perquè per moments s’havia quedat molt tancada en el mig del grup, Guerrero ha estat molt atenta al cap de la cursa i ha transitat durant bona part de la prova a l’ombra de la britànica Jemma Reekie, la gran favorita. Després d’uns primers metres força lents, la cursa ha guanyat ritme en el tram final, amb Guerrero instal·lada en el segon lloc al toc de campana i pressionant la primera plaça de Reekie. La deixeble de Joan Lleonart ha continuat ferma fins a la recta final, en què ha arribat una mica justa de forces i s’ha vist superada per cinc corredores, tot i que ha mantingut a ratlla la setena (4:07.39), que l’hauria deixat fora de la final. Reekie ha vençut amb 4:06.68 i ha reforçat la seva candidatura a l’or en la jornada de diumenge.

La segona sèrie, més lenta, ha estat més igualada i accidentada, amb caiguda de la italiana Marta Zenoni a la contrarecta final. El triomf ha estat per a la francesa Agathe Guillemot (4:11.92) i l’espanyola Marta Pérez també s’ha guanyat la plaça per a la final amb la sisena posició (4:12.63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)