Atletisme

Esther Guerrero signa un valuós quart lloc en els 1.500 m de l’europeu

Ha acabat la prova amb molta força progressant del vuitè al quart lloc en l’última volta

La banyolina Esther Guerrero ha signat el quart lloc en els 1.500 m de l’europeu de Roma, el seu millor resultat en un gran campionat a l’aire lliure, i ha acabat amb molt bones sensacions amb un registre final de 4:06.03. La migfondista catalana no ha seguit la seva tàctica habitual. Ha transitat tota la prova al mig del grup, entre la setena i la vuitena posició i per la corda, per no desgastar-se. Amb la britànica Jemma Reekie al comandament, els ritme de pas han estat lents (1:07 els 400 i 2:16 els 800 m). Guerrero ha passat vuitena al toc de campana i ha arribat al tram final amb molt força, superant la soriana Marta Pérez i a la mateixa Reekie a pocs metres de creuar la línia de meta. Per davant seu només han acabat la irlandesa Ciara Mageean (4:04.66), la britànica Georgia Bell (4:05.33) i la francesa Agathe Guillemot (4:05.69). Guerrero arribava a aquesta cita especialment motivada després d’haver-se perdut l’europeu de Munic per lesió.

En les semifinals de 400 m, la lleidatana Berta Segura no ha estat al nivell de les eliminatòries (51.92) i s’ha hagut de conformar amb el setè lloc de la seva sèrie (52.53), amb pràcticament el mateix registre que la sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)