Tennis

Granollers i Zeballos tornen a caure en la semifinal de Roland Garros

El barceloní i l’argentí han perdut enfront Arévalo i Pavic per 3-6, 6-4 i 7-5

Marcel Granollers i Horacio Zeballos han tornat a perdre en la semifinal de Roland Garros. Per tercer any de manera consecutiva el barceloní i l’argentí s’han quedat a les portes de disputar la final. Els número 1 mundial de la modalitat de dobles i primers favorits han estat derrotats pel jugador d’El Salvador Marcelo Arévalo i el croat Mate Pavic, novens favorits, per 3-6, 6-4 i 7-5, en dues hores.

El català i l’argentí ha iniciat forts la semifinal i en el tercer joc ja s’han avançat al trencar el servei dels seus rivals. Han dominat i s’han mostrat segur amb la seva sacada, i han tancat la primera mànega amb un nou break, 6-3.

Marcelo Arévalo i Mate Pavic han reaccionat en la segona mànega, no han concedit ni un punt de trencament i han estat ells els ham fet un break en el cinquè joc. Marcel Granollers i Horacio Zeballos no han pogut anivellar aquesta desavantatge i han cedit el segon set per 4-6.

El tercer set ha estat molt disputat i després de que els novens caps de sèrie s’hagin situat amb un 3-1, el primers favorits han remuntat fins el 3-4. Marcel Granollers i Horacio Zeballos han tornat a cedir el servei, han perdut el set, el partit i la possibilitat de jugar la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)