Tennis

Alcaraz i Zverev disputaran una final inèdita, la primera per tots dos

L’alemany venç Ruud (2-6, 6-2, 6-4 i 6-2) i el murcià remunta davant Sinner (2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3) a Roland Garros

Carlos Alcaraz i Alexander Zverev disputaran una dinal inèdita de Roland Garros, ja que per tots dos serà la primera vegada que lluitaran pel títol. El murcià s’ha classificat al remuntar la semifinal contra Jannik Sinner i imposar-se en cinc sets per 2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3. El murcià, tercer cap de sèrie, ha superat l’italià, el segon favorit i nou número 1 mundial a partir de dilluns, en quatre hores i nou minuts de lluita en un partit amb moltes alternatives. L’alemany, quart cap de sèrie, ha guanyat per 2-6, 6-2, 6-4 i 6-2 Casper Rudd, el setè favorit, i que en el tercer set ha tingut problemes físics. Alexander Zverev havia perdut tres semifinals seguides a París i per fi ha passat a la final.

L’alemany ha trigat en entrar en joc i el noruec s’ha emportat el primer set. En el segon, però el domini ha estat d’Alexander Zverev i després d’un 5-1 ha anivellat el partit. El noruec ha començat a tenir problemes a l’estomac i se l’ha vist patir en el tercer set. Després de passar pels vestidors abans del quart set, el noruec ha millorat, però l’alemany ja no ha deixat que entrés en el partit i s’ha emportat la victòria.

Carlos Alcaraz no ha estat còmode a la pista en el primer set i l’ha cedit davant un Jannik Sinner superior i que s’ha avançat amb un 0-4. En el segon ha estat el murcià el que ha guanyat cinc jocs seguits i ha anivellat el partit. L’italià s’ha refet en el tercer set, ha tornat a brillar amb el seu joc i s’ha situat amb un 1-2, i a un set de la final. El millor Carlos Alcaraz ha començat a aparèixer a la pista central de Roland Garros i amb cops espectaculars i mostrant un bon nivell físics ha guanyat els dos darrers sets seguits i s’ha emportat la victòria i la classificació per a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)