Ciclisme

Wollaston supera Vos a l’esprint de Manresa en l’inici de la Volta a Catalunya femenina

La neozelandesa Ally Wollaston (AG Insurance) ha guanyat la primera etapa de la Volta a Catalunya femenina al superar en l’esprint de Manresa a Marianne Vos (Visma). La neerlandesa s’ha queixat després de creuar la línia de meta perquè considerava que la guanyadora l’havia tancat en els darreres metres. La tercera posició en la històrica primera etapa de la cursa amb sortida i arribada a Manresa (100.6 km) ha estat per la cubana Arlenis Sierra (Movistar).

El pilot principal amb les favorites s’ha mantingut agrupat pràcticament tota l’etapa, i en la primera part només hi ha hagut l’escapada de la catalana Mireia Trias (Massi Baix Ter) que s’ha mantingut al davant en solitari varis quilòmetres. Mireia Benito (AG Insurance) també ha tingut protagonisme en els dos colls de tercera categoria en que ha passat tercera i segona, i ocupa el tercer lloc en la general de la muntanya. En els darrers quilòmetres hi han hagut un parell d’intents d’escapada, però els equips que volien que s’arribés a l’esprint, entre ells el Visma han neutralitzat tots els intents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)