Tennis

Alcaraz-Zverev, una final inèdita a Roland Garros

Tennis. El murcià remunta enfront Sinner després de quatre hores de lluita (2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3) i l’alemany venç Ruud (2-6, 6-2, 6-4 i 6-2). Tots dos lluitaran per primer cop pel títol a París

Carlos Alcaraz i Alexander Zverev es disputaran una final inèdita a Roland Garros, ja que per a tots dos serà la primera vegada que lluitaran pel títol. El murcià es va classificar en remuntar la semifinal contra Jannik Sinner i imposar-se en cinc sets per 2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3. El murcià, tercer cap de sèrie, va superar l’italià, el segon favorit i nou número 1 mundial a partir de dilluns, en quatre hores i nou minuts en un partit amb alternatives. L’alemany, quart cap de sèrie, va guanyar per 2-6, 6-2, 6-4 i 6-2 Casper Ruud, el setè favorit, i que en el tercer set va tenir problemes físics. Alexander Zverev havia perdut tres semifinals seguides a París i per fi va passar a la final.

Carlos Alcaraz va remuntar la semifinal contra Jannik Sinner i es va imposar en cinc sets per 2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3. El murcià, tercer cap de sèrie, va superar l’italià, el segon favorit i nou número 1 mundial a partir de dilluns, en quatre hores i nou minuts de lluita en un partit amb moltes alternatives. Carlos Alcaraz no va estar còmode a la pista en el primer set i Jannik Sinner es va avançar amb un 0-4. En el segon va ser el murcià el que va guanyar cinc jocs seguits i va anivellar el partit. L’italià es va refer en el tercer set i es va situar amb un 1-2, i a un set de la final. El millor Carlos Alcaraz va aparèixer a la pista central, va guanyar els dos darrers sets seguits.

Alexander Zverev va trigar a entrar en joc i Casper Ruud es va emportar el primer set. En el segon, però, el domini va ser de l’alemany i després d’un 5-1 va anivellar el partit. El noruec va tenir problemes a l’estómac, va patir en el tercer set i abans del quart va anar als vestidors. Va millorar, però l’alemany no va deixar que entrés en el partit i es va emportar la victòria.

Granollers es torna a quedar en la semifinal

Marcel Granollers i Horacio Zeballos van tornar a perdre en la semifinal de Roland Garros. Per tercer any de manera consecutiva, el barceloní i l’argentí es van quedar a les portes de disputar la final de la modalitat de dobles. Els número 1 mundial i primers caps de sèrie del torneig van ser derrotats pel jugador d’El Salvador Marcelo Arévalo i el croat Mate Pavic, novens favorits, per 3-6, 6-4 i 7-5, en dues hores. El català i l’argentí van iniciar forts la semifinal i en el tercer joc ja es van avançar, i es van mostrar segurs amb el seu servei. Marcelo Arévalo i Mate Pavic van reaccionar en el segon set, no van concedir ni un punt de trencament i van anivellar el partit. El tercer set va ser molt disputat i, després que els novens caps de sèrie se situessin amb un 3-1, el primers favorits van remuntar fins al 3-4, però no van poder mantenir el seu servei i van perdre el set i el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)